Programma

Lees hier alles over het programma van Sinterklaas in Surhuisterveen. Waar zie je hem dit jaar?

zaterdag, 18 november 2023
Intocht Sinterklaas in Surhuisterveen
We heten Sinterklaas en zijn Pieten weer welkom in Surhuisterveen. Als alles kan en mag meert de ‘’Pakjesboot Surhuisterveen’’ rond 14.00 uur aan in de haven waarna de Sint te paard richting het centrum zal gaan. De route is als volgt: Havenstraat, De Gedempte Vaart, De Kolk, De Dellen, en via het parkeerterrein bij Action gaan we weer terug naar De Kolk. Na de rondrit door het centrum verwelkomen we Sinterklaas en zijn Pieten op het podium tussen Kolkzicht en Terstal. Natuurlijk mag de pakjestent ook niet ontbreken. Na het ontvangst van de Goedheiligman en zijn gevolg zal de pakjestent open gaan en kunnen alle kinderen hun eerste sinterklaascadeautje van dit jaar ophalen. Rond 16.00 uur zal de Sint het centrum van Surhuisterveen verlaten en weer verder het land in trekken.
Sinterklaas surhuisterveen paard oozoosnel
zaterdag, 18 november 2023
Zaterdag 25 november 2023
Sinterklaas in het centrum
Zaterdag 25 november bezoekt Sinterklaas wederom het gezellige centrum van Surhuisterveen. Het Sinterklaashuis is open, er klinkt gezellige Sinterklaasmuziek. Het Sinterklaashuis is open van 14.00 t/m 16.00 uur. Om 15.00 uur leest Sinterklaas een verhaal voor in het Sinterklaashuis. De Pieten nemen de Spelletjes bakfiets mee en zijn de hele middag in het centrum te vinden.
Zaterdag 25 november 2023
Zaterdag, 2 december 2023
Sinterklaas met Muziekpiet in Sinterklaashuis
Zaterdag 2 december bezoekt Sinterklaas voor de laatste keer dit jaar het gezellige centrum van Surhuisterveen. Het Sinterklaashuis is open van 14.00 t/m 16.00 uur. Om 15.00 uur leest Sinterklaas een verhaal voor in het Sinterklaashuis. De Pieten nemen de Spelletjes bakfiets mee en zijn de hele middag in het centrum te vinden. Rond 16.00 uur zal de Sinterklaas de deur van het Sinterklaashuis op slot draaien. Het gaat deze laatste middag een super feest worden!! Komen jullie ons om 16.00 uur ook uitzwaaien??
Zaterdag, 2 december 2023